Gyorsított kripto pénz paypal szabadalommal

Gyorsított kripto pénz paypal szabadalommal

Az ismert online fizetési szolgáltató a Paypal új szabadalmi bejelentést nyújtott be az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalának egy gyorsított kripto pénz(nem) tranzakciós rendszer kapcsán.

A szabadalmi bejelentés által leírt rendszer olyan másodlagos pénztárcák létrehozásával működne, amelyek mindegyike magában foglalna egy megfelelő másodlagos pénztárca magánkulcsot (privite key) és magát a  tranzakciót az elsődleges pénztárca magánkulcs segítségével hajtanák végre, úgy hogy különböző előre meghatározott összegeket továbbítanak a másodlagos pénztárcákhoz, tehát darabolnák a tranzakciós összeget.

Amikor egy utasítás érkezik, hogy utaljanak egy összeget egy másik felhasználónak, akkor a másodlagos pénztárca magánkulcsait egybegyűjtik újra és ezek segítségével az utaláshoz szükséges összeggel megegyező kripto értékét elutalják a fogadó félnek.

A Paypal a szabadalmi kérelmében kifejti, hogy ez az általuk javasolt másodlagos pénztárca az eredeti  tranzakció inicializálásának és a tranzakció megerősítésének időpontja közötti késedelmi időnek tudható be. 

Ha például a felhasználó 10 tíz percet vagy még többet vár a bitcoin konfirmációra, az már rontja a felhasználói élményt és hátrányba hozza a kripto pénz átutalásokat például a fiat hitel-kártyás fizetésekkel szemben, melyek szinte azonnal megvalósulnak.

“Számos tranzakciós helyzetben a 10 perces várakozási idő túl hosszú lesz a kifizetők vagy a kedvezményezettek/fogadók számára és így azok inkább a hagyományos fizetési módokat választják a digitális devizák helyett”. 

“Az ilyen problémák pedig  lassítják a kripto pénz(nem)ek elfogadását, azok minden egyéb előnyei ellenére is. Így szükség van egy gyorsított kripto pénznem-tranzakciós rendszerre is ” – magyarázza Paypal.

Sokak szerint minden benne van, amit tudni kell a cégről.

Forrás: itt.

Lassan de biztosan fejlődik a kriptovilág! Érdemes még most is bitcoint beszerezni, akár bányászattal is!

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

 

Gyorsított kripto pénz paypal szabadalommal

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.